Motorkářská Maškarní Merenda

25.11.2012 20:09

Tak za sebou máme definitivně sezónu 2012, kterou jsme zakončili zábavou v "rodinném" kruhu, kterou Peklostroj nazval Motorkářská maškarní merenda. Do restaurace ve Valech, kde se setkání konalo, jsem vyrazil již v pět hodin, zde na mě čekal Peklostroj a tak jsem se mohl pustit do sestavování aparatury.

V 18:00 hodin se již sál začal zaplňovat známými tvářemi. Přijela Jarka, Pavel a Vašek, v zápětí rodina Švejdů, a pak už to šlo rychle. Ve 20:00 hodin už byla sestava komplet. Proběhlo oficiální zahájení, následně představení kalendáře a pak už volná zábava. Okolo 22. hodiny nám bylo promítnuto video ze zahájení a zakončení letošní sezóny. Tato velice pěkná videa najdete na YouTube.

Zábava pokračovala, motorkáři přicházeli a odcházeli, takže spočítat účastníky bylo nemožné. Ale je tato informace vůbec nějak důležitá? Já myslím, že je naprosto zbytečná. Důležitá byla dobrá nálada a parta kamarádů, která rozhodně nechyběla a také fakt, že se dokážeme sejít, pobavit a popít i v jiných situacích, než v sedle motocyklu.

Za AMK Planá Vám všem děkuji za účast, děkuji za dobrou náladu, která by bez vás nebyla a celkově za pěkný večer.

Takže hurá do sezóny 2013.

Tady je pár fotek: amkplana.rajce.idnes.cz/11.24._Motorkarska_maskarni_merenda/