Pomoc zvířatům v nouzi

22.09.2012 22:33

Když jsem se dostal do party motorkářů, ani jsem netušil, co všechno zažiju a hlavně jaké lidi potkám. Dnes budu asi nejvíce psát o Vencovi, který je iniciátorem této akce. Většina lidí nás motorkáře považuje za špinavé burany navlečené v kůži, děláme bordel na silnicích, chlastáme na srazech při striptýzu . . . Jak to tak ale bývá, není motorkář jako motorkář a já jsem moc rád, že se mohu řadit do skupiny lidiček, který mám rád a kterých si nesmírně vážím. Jsou mezi náma bohatí, kteří nemusí řešit peníze, jsou mezi náma lidé ze státních služeb, jsou mezi náma lidé bez práce . . . To ale nikdo nedává znát, není zde povyšování ani ponižování a snad díky této povaze vznikl projekt "Čtyři tlapky, jedna stopa".

Zní to jako nesmysl? Jako heslo ano, ale po dnešku už to tak rozhodně nevidím. Vašek dostal nápad, že uděláme nějakou akci na pomoc těm, kteří to potřebují více než my a neumí si o to říct. Ano, jde o zvířata, konkrétně jeden útulek nedaleko Poděbrad. A co to bylo vlastně za akci a jaký bude výdělek? To záleží nejvíce na vás, na našich čtenářích, kamarádech, sympatizantech . . . 

Dnes jsme sedli na motorky, Vašek vzal kvalitní fotoaparát a hurá za krásami okolí Lázní Kynžvart. Ale nebylo to vše jen tak bez účelu. Hlavním úkolem bylo nafotit několik snímků motorek, krásných dívek a zvířat. Našel se totiž sponzor, který zaplatí výtisk omezeného kusů kalendáře pro rok 2013 s motivem motocyklů, dívek a zvířat. Počasí bylo báječné, fotky jsou zatím tajné, ale co jsem viděl na displayi fotoaparátu . . .

Takže když to shrneme do několika vět. Dnes naše parta za pomoci několika dívek nafotila snímky na motorkářský kalendář 2013, který bude vytištěn jen v omezené několikakusové sérii. Jak se dá kalendář získat a kolik bude stát? Objednat si ho můžete na e-mailu amkplana@email.cz, minimální cena je 100,-Kč, maximální není stanovena. Co že to je zase za nesmysl? Není to nesmysl. Celý výtěžek z prodeje tohoto kalendáře totiž věnujeme tomuto útulku www.toulavetlapky.cz/. Takže opravdu je jen na vás, kolik se vlastně na účet útulku dostane peněz. My jsme udělali co bylo v našich silách a to vše s chutí, rádi a ZADARMO. Fotky z celého dne si můžete prohlédnout zde amkplana.rajce.idnes.cz/09.22._Foceni_na_kalendar/

Co dodat? Snad naše snaha nepřišla vniveč, snad se aspoň pár zvířat bude mít lépe a určitě to brzy zopakujeme. Bylo mi velkou ctí s váma prožít dnešní den, přátelé . . .